Menu
Agemono
- VNĐ
Ika Ring Tempura
The ingredients are fresh squid, deep-fried breadcrumbs that can create Japanese-standard Tempura pieces ... - VNĐ
Sake Tempura
Sake Tempura is salmon Tempura. Tempura is one of the pinnacle of ... - VNĐ
Ebi Tempura
Ebi Tempura is Fried shrimp tempura. Tempura is one of the typical dishes ... - VNĐ
Tempura Moriawase
The small shriveled shrimps used for Kara-Age fried are yellow, crunchy ...
Salads
- VNĐ
Daikon Salada
Combined with mizuna and sesame sauce to create an elegant and sophisticated appetizer ... - VNĐ
Kaisen Salada
Kaisen Salada is a seafood salad, a dish with Japanese cuisine - VNĐ
Wakame Tobiko Salada
Very popular in Japan and some neighboring countries. Known as a food rich in vitamins and minerals - VNĐ
Wakame Moriawase Salada.
Seaweed is known as a "long-life food" of the Japanese, is one of the secrets ...
Sashimi
- VNĐ
(Tiếng Việt) Hotate Nama Sashimi
(Tiếng Việt) Sashimi sò điệp chế biến từ những con sò điệp tươi ngon vùng biển lạnh. - VNĐ
(Tiếng Việt) Mekajiki Sashimi
(Tiếng Việt) Đây là món ăn được nhiều thực khách ưa thích bởi nguồn nguyên liệu cá kiếm được nhập hoàn toàn trực tiếp từ Nhật Bản về Việt Nam. - VNĐ
(Tiếng Việt) Kampachi Sashimi
(Tiếng Việt) Cá Hamachi với vị béo đặc trứng, ngọt ngào mà đặc biệt là thịt rất ăn chắc và có giá trị dinh dưỡng cao. - VNĐ
(Tiếng Việt) Kujira Becon Sashimi
(Tiếng Việt) Được lựa chọn từ những miếng bụng cá Voi ngon nhất với 65% thịt và 35% mỡ, sashimi cá voi xông khói tại Hatoyama - VNĐ
(Tiếng Việt) Akami Sashimi
(Tiếng Việt) Sashimi Cá Ngừ Nhật là một trong những món ăn được yêu thích hàng đầu nhờ hương vị ngọt lịm, độ tươi rói trong từng thớ cá - VNĐ
(Tiếng Việt) Awabi Sashimi
(Tiếng Việt) Với những thực khách yêu thích món sashimi thì bào ngư là một món bổ dưỡng, ngon, lạ vì độ ngọt cộng thêm chút dai dai sực sực của thịt bào ngư. - VNĐ
(Tiếng Việt) Wagyu Sashimi
(Tiếng Việt) Thịt bò Wagyu vốn thơm ngon, giàu hàm lượng dinh dưỡng và rất tốt cho sức khỏe. - VNĐ
(Tiếng Việt) Otoro Sashimi Japanese Tuna Belly Sashimi
(Tiếng Việt) Otoro Sashimi - Món Sashimi bụng cá ngừ được coi là tuyệt phẩm trong những món ăn tinh tế nhất xứ hoa anh đào. - VNĐ
(Tiếng Việt) Sashimi Moriawase 6
(Tiếng Việt) Phần sashimi này bao gồm những thành phần tinh túy và đẳng cấp như Otoro hay bào ngư xanh, đều là những hương vị tuyệt đỉnh, và cực kỳ bổ dưỡng. - VNĐ
Sashimi moriawase 1
Along with Sushi, Sashimi is a symbol of the quintessence of Japanese cuisine ... - VNĐ
Sashimi moriawase 2
Synthetic type 2 sashimi including Akami Tuna belly, starfish, red clam, octopus, herring, salmon, salmon roe ... - VNĐ
Sashimi moriawase 3
Type 3 includes smoked whales, red and yellow herring pressed eggs, salmon belly, Akami tuna belly, octopus ... - 4,750,000 VNĐ
Sashimi moriawase 5
Including Otoro bluefin tuna belly, blue abalone, salmon belly, halibut, water octopus, Japanese shrimp, sea urchin eggs ...
- VNĐ
Natto
Đậu tương ủ còn chứa dưỡng chất rất tốt cho sinh lý đàn ông. Bởi vậy người Nhật vô cùng yêu thích món ăn này. - VNĐ
(Tiếng Việt) Tako Apuri Ponzu Ae
(Tiếng Việt) Bạch Tuộc Trộn Củ Cải Mài Với Sốt Ponzu cực kì thơm ngon khó cưỡng. - VNĐ
(Tiếng Việt) Kani Kama Sunomono
(Tiếng Việt) Salad có vị ngọt của thanh cua, thêm sốt sunomono thơm lừng, với rong biển, xì dầu nhật. - VNĐ
(Tiếng Việt) Unagi Sunomono
(Tiếng Việt) Salad lươn với rong biển trộn sốt Nhật, với hương vị ngọt bùi của miếng lươn thơm ngon cùng sốt Sunomono, xì dầu Nhật. - VNĐ
(Tiếng Việt) Tako Sunomono
(Tiếng Việt) Tako sunomono là món bạch tuộc với rong biển trộn sốt Nhật. Cùng hương vị chua chua ngọt ngọt của dấm... - VNĐ
(Tiếng Việt) Nishin Sunomono
(Tiếng Việt) Nishin sunomono là món cá trích ép trứng trộn sốt Nhật. Với hương vị thanh mát ngọt bùi của cá trích... - VNĐ
Hokigai Sunomono
(Tiếng Việt) Hokigai sunomono là món ngao đỏ với rong biển trộn sốt Nhật. Đây là một loại salad thơm ngon, dễ ăn... - VNĐ
Ebi Sunomono
Ebi sunomono is a shrimp dish with seaweed mixed with Japanese sauce. This is an easy to eat salad, with a sweet and sour taste ... - VNĐ
Shime Saba Sunomono
Seaweed saba fish with Japanese sauce. The dish has a sweet and sour taste of vinegar and Sunomono sauce .. - VNĐ
Kaisen Sunomono
Seafood served with 5 types of seafood such as shrimp, herring eggs, crab sticks, Basa fish, octopus ...
Sushi
- VNĐ
Tako Sushi
The type of octopus used to make this dish originated from Japan, but was raised in the Maroc Sea ... - VNĐ
Sake Sushi
Salmon is rich in omega-3 fatty acids, which are essential components for brain development in humans .... - VNĐ
Unagi Sushi
After the eel is processed, cover the rice rolls with a little plastic mixed with vinegar to taste ....
- VNĐ
Hokke shio Yaki
Hokke fishes caught in Hokkaido Japan sea. Fish meat is divided into pieces of meat, big and soft bones, so it is easy to pick up bones ... - VNĐ
Unagi kabayki
A dish that is appreciated not only for its taste but also for its toughness ... - VNĐ
Foga Yaki
Liver can be sauteed directly and served with sauce, or turned into pate ...